Organic Hair Studio
Farvebehandling

Ammoniakfrie farver. Dit valg til et velplejet og sundt hår uden skade 

Aromaterapi

Aromaterapi er ren balsam for krop og sjæl. En oplevelse af ren magi

Tidsbestilling

Gør det nemt. Bestil din næste tid via vores online booking 

Produkter

Vi har et bredt udvalg af skønne produkter til både krop og sjæl.

HOLISTISK MASSAGE & AROMATERAPI

Trænger du til ro, hovedbundsmassage og aromaterapi?

Mange tager sig ikke tid til at behandle sin hovedbund med kærlig opmærksomhed, men det er vigtigt at gøre. Når vi ikke holder vores hoved-bund sund ved peeling og massage mister hovedbunden sin kraft.Vi kan forebygge og mindske hårtab ved kontinuerlig behandling af hovedbunden.

Organic Hair Studio tilbyder dig nu en fantastisk og nærværende holistisk massage & aromaterapi oplevelse. Behandlingen er inspireret af de helbredende ritualer i Ayurveda.

Alt ved denne behandling er ren wellness og selvforkælelse – MUST TRY.
BEHANDLINGSTID: 30 min.

ORGANIC HAIR STUDIO ♡

Organic Hair Studio blev etableret af Sanne Juel Egelund i 2017 og er en eftertragtet salon i Odense.

Sanne Juel Egelund har mere end 15 års erfaring og deltaget i flere kurser i udlandet blandet andet New York, Barcelona og Bologna.

Hos Organic Hair Studio får du en helheds-oplevelse som du sent vil glemme, så lad Sanne forkæle dig med en eksklusiv behandling og top professionel rådgivning indenfor fisure, farver, mode, styling, pleje, produkter og livsstil. 

HAIR STUDIO & WELLNESS

Organic Hair Studio forhandler det Italienske biodynamiske brand Oway. Det er rene, naturlige og ammoniak-frie produkter. Oway er også meget duftende og terapeutiske. Alle dufte stammer udelukkende kommer fra planter & 100% rene æteriske olier.

Du finder også det italienske brand Davines i salonen. Så kom ind og lad os guide dig til lige netop det dit hår mangler.

Kundeudtalelser

Følg os på Instagram
Velkommen @natulique i mit lille holistiske Univers 💫 

Ordet “økologisk” er i den seneste tid blevet et buzzword, som giver genklang alle steder. Med god grund.

Den økologiske livsstil er ikke kun gavnlig for dig og dit helbred, men har samtidig en positiv effekt på vores miljø og den planet, vi bor på.

Når du køber økologiske produkter, undgår du risikoen for rester af pesticider og kemikalier. De certificerede økologiske ingredienser, der anvendes i NATULIQUE-produkterne, er derfor ikke kun gavnlige for dig og miljøet, men har også den fordel, at ingredienserne ikke er udsat for kemisk behandling under produktionen.

Vi er alle omgivet af kemikalier i vores daglige liv, der potentielt kan skade vores helbred. Ved at vælge økologi kan du som forbruger minimere denne risiko og ikke kun gøre noget godt for dig selv, men også for miljøet.

Det er bevist, at du får mere gavn af næringsindholdet og vitaminerne i et produkt, hvis et produkts ingredienser stammer fra økologisk landbrug frem for konventionelt landbrug.

Du kan KUN købe dine @natulique produkter hos din frisør - så kom ind og prøv, duft, mærk og smag, ja vi har også hår-vitaminer der giver fantastiske resultater… og de er økologiske 🌼🍃

Vi ses 🌳

Kærligst,
Sanne Juel Egelund
Trænger du til ro, hovedbundsmassage og aromaterapi? 🌿

Mange tager sig ikke tid til at behandle sin hovedbund med kærlig opmærksomhed, men det er vigtigt at gøre. Holder vi ikke vores hovedbund sund ved peeling og massage mister hovedbunden sin kraft. Vi kan forebygge og mindske hårtab ved kontinuerlig behandling af hovedbunden.

Organic Hair Studio tilbyder dig nu en fantastisk og nærværende holistisk massage & aromaterapi oplevelse. Behandlingen er inspireret af de helbredende ritualer i Ayurveda.

Alt ved denne behandling er ren wellness og selvforkælelse – MUST TRY. 
BEHANDLINGSTID: 30 min.

Book via link i toppen 🌿
Sanne Juel Egelund /Stylist 

Organic Hair Studio, en lys og atmosfærefyldt salon i Odense C.

For Sanne betyder kreativitet, kvalitet, god service og kunden i fokus samt fagligheden i top. Lad dig forkæle med en flot klipning, en god hovedbundsmassage, smagfuld kaffe samt professionel rådgivning indenfor både hår- og hudpleje.

BOOK ONLINE eller 

W W W . K A R M A - S T U D I O . D K 🌐

RING for tidsbestilling  Tlf.: 53564525 📞 

  Pakhusgården 2, 5000 Odense C 📍
Monday 💕✨🤍
🌸🌿🌼🌾☀️👰🏼‍♀️
💕💇🏼‍♀️🤳🏻
Hvem vil elske den funktion?💆🏼‍♀️🧖🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

#hairquotes #hairwash #wellness #aromaterapia #loveandwildhair
HÅRFARVE MED PLEJE 🤍

🌿 Lysningscreme Hbleach fra Oway 🌿

Nærende og ammoniakfri lysningscreme, som indeholder Kukui smør og økologiske æteriske olier, til en effektiv lysning, der er blid for selv de mest følsomme hovedbunde og yderst skånsom for hårstrået. Du kan gentage dine lysninger uden at håret nedbrydes eller svækkes. Du bevarer din glans og fulde styrke i håret 💪🏻✨🤍

#haircare

VELKOMMEN TIL
ORGANIC HAIR STUDIO ♡

TILLYKKE
Du er nu en del af vores holistiske univers ★

TILMELD DIG NYHEDSBREVET ♡

Få 10% rabat på din næste behandling, modtag gode råd, tilbud & bliv inviteret til spændende events?

Tilmeld dig Karma Universet, og lad magien begynde! ★