Om

Passioneret iværksætter med et nærværende indeklima

Jeg er uddannet kosmetolog /makeup artist, frisør, service økonom, yoga- og mindfulnesslærer. Iværksætter med stort I. Jeg elsker at arbejde med mennesker, gøre en forskel og transformere øjeblikke.
Organic Hair Studio & Karma Studio, er mit livsværk – meningsfuldt og givende.
Organic Hair Studio åbne jeg i en eksisterende salon i Odense centrum januar 2017. Ti måneder senere flyttede jeg salonen til Pakhusgården og skabte Karma Studio Hair & Yoga Studio. Organic Hair Studio er et rum hvor gæsten er fri til at mærke velvære og flotte resultater. Det er også her du bliver tanket op med ny og løftende energi – en følelse af mere nærvær og indre fred.
Når du som gæst ønsker et nyt look, tænker jeg meget på helhed som personlighed og hvad et look kan gøre for gæstens selvfølelse og selvtillid. Det er vigtigt at føle sig hel og naturlig smuk.

Jeg har valgt at arbejde med Oway da mine holistiske værdier stemmer overens med deres. Oway skaber produkter som forebygger skader på håret, det er en meget ny og positiv udvikling i vores fag. Du vil som gæst få en spa-oplevelse fyldt med aromaterapi og støttende energi.

Jeg glæder mig til at se dig.

Sanne Juel Egelund

Samarbejdspartnere

VELKOMMEN TIL
ORGANIC HAIR STUDIO ♡

TILLYKKE
Du er nu en del af vores holistiske univers ★