Om

”Vi brænder for at inspirere og undervise børn og voksne i koncentrationslære. Det vil vi fordi mennesket er et kreativt væsen, hvor fokus samt evnen til at være nærværende er alt afgørende for et liv i harmoni. Alt hvad vi gør, har til formål at give børn og voksne mulighed  for at mærke deres indre, at opmuntre til kreativitet via stilhed, ro og nærvær med sig selv eller andre.” Karma Studio er mere end et Yoga Studio og en Frisør Salon – vores mission er at skabe inspiration og undervisning til nye vaner, leve et liv med mere bevidsthed, taknemmelighed og medfølelse.

Sanne Juel Egelund

Ildsjæl, iværksætter og passioneret. Drømme udvikler og forandrer vores verden. Drømme er starten på eventyr og oplevelser.

En tidlig morgen, november 2016 skrev jeg en tilbagevendende drøm ned. En drøm der opstod flere gange i mange af mine meditationer. Jeg skrev; “Jeg er glad og taknemmelig for det jeg har. Jeg drømmer om at skabe sammenhæng mellem velvære og forebyggelse. Mit visuelle billede af mit sted var et kontor og en salon. 2 måneder senere åbnede jeg en lille holistisk salon, 1 år senere flyttede jeg min enkeltmandsvirksomhed til større lokaler og hed nu Karma Studio ApS. Nu var drømmen virkelighed – med et kæmpe “kontor/studio” og en lille salon.

Velkommen til vores Karma Univeres.

#loveandwildhearts

Stifter, Sanne Juel Egelund

Kundeudtalelser

TILLYKKE! DU ER NU TILMELDT ♡

- der er en velkomstmail på vej til dig ★