Yoga & livsstil

Vi sidder og sidder. Vi tænker og tænker. Vi bekymre os og vi glæder os. 90% af vores vågne timer gør vi som vi plejer, nu er det tid til at gøre noget nyt.

Vores opmærksomhed og nærværet til og med os selv, er som flyttet ind i en skærm. Som konsekvens heraf stiger medarbejdernes sygefravær, fokus og koncentration nedsættes og arbejdsglæden svinder. Det kan vi gøre noget ved. Yoga er dit livs bedste langsigtede investering, uden tvivl.

Firmayoga

Velkommen til Firma yoga, en time fyldt med stræk, twist, dybe åndedrag, stilhed og inspiration til en ny og mere bevidst måde at være i livet på. Vi starter altid med at sætte os tilrette og mærke kroppen – for nogle er det noget helt nyt, der skal nemlig mærkes indefra og ud. Yoga giver mere energi, klarhed og overskud til at være kreativ, finde ro og balance i en travl hverdag samt udføre simple øvelser til at undgå ømme skuldre, spændt nakke og lændesmerter.Vi lever i en tid, hvor arbejdspresset er højt, flere og flere medarbejdere sygemelder sig med stress og ondt i ryggen er blevet en folkesygdom.

DET SKAL VI:

Blive opmærksom på vores åndedræt, styrke core, træne smidighed og balance i kroppen. Slippe spændinger. Skabe et større og mere harmonisk energi flow i kroppen. Møde vores energi og flytte fokus der, hvor der er brug for det. Træne koncentration & accept samt øve os i at tage roen, styrken og smidigheden med videre ind i vores hverdag og vores relationer.

Forstå det således; Yoga er som et ANTI-VIRUS program til dig og dine medarbejdere. Det kan ikke bare installeres med et tryk på en knap, det kræver arbejde og indsigt i en helt ny måde at forebygge på.

Lyder det som noget for jer så kontakt Sanne på  Kontakt@karma-studio.dk 

TILLYKKE! DU ER NU TILMELDT ♡

- der er en velkomstmail på vej til dig ★