Teenyoga

Som yoga elev lærer du at fokusere indad. Her får du et frirum, hvor du kan finde og mærke din indre styrke og intuition. Det handler ikke om at være bedst her – men om at være med det der er.

Udover kendskab til yogastillinger og solhilsner, vil du lære meditations- og koncentrationsteknikker. Vi arbejder også med at holde stillingerne i længere tid, både for at træne kroppen, opøve udholdenhed og smidighed, men også for at lære sindet at fokusere i længere tid af gangen.

TEENYOGA 11+

Dag og tid: Mandage / kl.16.45-17.45 
 
Vi starter mandag i uge 33 

(16/8, 23/8, 30/8, 6/9, 13/9, 20/9, 27/9 & 4/10)

Underviser: Sanne Juel Egelund

 

Teenyoga giver din teen mulighed for at lade op fysisk og mentalt. Teenyoga giver teens en bedre forståelse for dem selv og deres krop igennem forskellige yoga-øvelser og temaer. De vil samtidig opnå en bedre balance, styrke, smidighed, koncentration og bedre søvn, som alt i alt giver en gladere teen.

Vi vil også snakke om, hvordan man håndterer følelser, og hvordan man kan være sin egen bedste ven, ved at gøre gode ting for kroppen og sind. Vi vil også lave en del samarbejdsøvelser, det hjælper dem med at blive bedre til at samarbejde, rumme andre, mere tålmodige og finde deres egne styrker og selvtillid. Teenyoga kan åbne op for utallige potentialer, som de måske ikke var klar over, de indeholder.

Fællesskabsfølelse og nærvær er utrolig vigtig, og her kan de få lov at være præcis, som de er, uden forventninger, statussymboler og konkurrence. Udover træning, vil det være et hyggeligt sted, hvor der plads til grin og samtaler. Et særligt fokus vil være på at tænke positivt om sig selv, ens krop og livet. Vores teens vil igennem yogaen få redskaber til bedre at kunne håndtere og forebygge ting som stress og angst.

PRØVETIME
Man kan altid få en gratis prøvetime, hvis holdet ikke er udsolgt.

TEEN WORKSHOP (11-15 år) - 3 timers balsam til sjælen

Kom med på TEEN Workshop (11-15 år), hvor vi skal mærke hele kroppen og stilne sindet. Sanne vil guide dig igennem en skræddersyet “mærk dig selv” klasse, først med fokus på det passive og derefter det aktive. Du vil opleve en krop og et sind i fuldkommen balance & ro – mere end nogensinde før.

Vil du vide mere?

Vi yder flere behandlinger end ovenstående. Klik for at se alle behandlingerne, samt priser.

TILLYKKE! DU ER NU TILMELDT ♡

- der er en velkomstmail på vej til dig ★