Hold Yoga

Yoga er en måde at opbygge øget kropsbevidsthed, samt selvbevidsthed med sans og fornemmelse for og af dig selv

SMÅ HOLD der handler om mere end smidighed og skønhed. Bevidsthed om din krop, dit sind og dine potentialer er vores fokus. Yoga er ikke en trylleformular men mere en værktøjskasse til en pause fra egoet, stress og forventninger. Yoga er en opsparing til sundhed når du bliver ældre. Yoga er ikke vejen til evig lykke, du bliver bare bedre til at være menneske – præcis som det menneske du er

HATHA & AERIAL YOGA

Hatha & Aerial yoga er kreativ, sjov, energisk og mindful. Aerial yoga udføres med en særlig type silke-hængekøje, der er fastgjort i loftet. Hatha yoga er grundformen for yogaen (de klassiske stillinger), men hvor hængekøjen giver mulighed for at komme dybere ind i de forskellige stillinger. I Aerial yoga styrker man især balanceevnen og dermed også evnen til at koncentrere sig og fokusere. Vi slutter altid af med en lang afstressende afspænding.

8 ugers forløb til dig der er ønsker styrke, smidighed, udfordring og ro.

*Alle kan deltage*

Underviser: Sanne Juel Egelund

Kommer snart.

YOGA FOR MÆND!

På dette yogaforløb vil der være fokus på smidighed, balance, fleksibilitet, styrke og åndedrættet, og du vil hurtigt opleve hvordan du får mere velvære, indre ro, overskud og kropbevidsthed. 

“Det sværeste skridt på vejen – er altid det første.”

8-ugers yoga forløb KUN FOR MÆND. Yoga giver ro, fordybelse og sikrer dig, at du får mere energi.

Underviser: Sanne Juel Egelund

Kommer snart.

PERSONLIGT YOGAFORLØB

Personligt yogaforløb er for dig der er sygemeldt eller som blot ønsker at få dybere kendskab til yoga, kroppen og dit sind. 


Er du sygemeldt, har du svært ved at trække vejret roligt, problemer med skuldrer og nakke, spændingshovedpine, søvnproblemer, hjertebanken eller andet? Så er dette individuelle forløb noget for dig.

Et individuelt yogaforløb hvor fokus er RO. Stille og rolig start på yogamåtten, grundig opvarmning, små flows, klassiske stillinger, åndedrætsøvelser og altid afsluttende afspænding.

PRIS: 4.800,- / 6 gange á 75 min pr. gang

Kontakt Sanne for mere information – kontakt@karma-studio.dk

Vil du vide mere?

Kontakt os på mail kontakt@karma-studio.dk eller tlf. 53564525

TILLYKKE! DU ER NU TILMELDT ♡

- der er en velkomstmail på vej til dig ★