VEJTRÆKNING MED NATUREN MEDITATION & MINDFUL EATING

Vejtrækning med naturen – Meditation

Træk vejret dybt og prøv at føle, hvordan du med din åndedrag opretter forbindelse til din ven, dyrene,træerne og til hele universet. Vi indånder konstant hinandens luft og nærer hinanden på denne måde. Vi ogalle de andre dyr inhalerer ilt og udånder kuldioxid – blomsterne, græsset og træerne indånderkuldioxid og til gengæld udånder mere ilt. Vi støtter alle hinanden, og vi er alle sammen forbundet gennemvores åndedrag og gennem vores ethvert valg og enhver handling.

Mål: At føle sig mere forbundet med os selv, naturen og alle omkring os.

Mindful Eating – Luk øjnene, åbn dem ikke – oplev blot hvad der sker.

Åbn din mund lidt – tag et stykke chokolade i din mund; tyg ikke det – bare lad det smelte. Oplev alle de ting ved chokoladen, du måske er gået glip af før, fordi dit sind var andet sted.  Mærk de mange smagsoplevelser deraf, tekstur, temperatur, blødhed og hårdhed, lugt, føl det, tyg ikke – indånd – lad det smelte når det smelter, lad da dit sind smelte ind i det.

Efter et minut eller to – kan du begynde at tygge og lade smagene og fornemmelserne trænge endnu dybere- hvirvle det rundt i din mund ved hjælp af din tunge og føle, hvor anderledes eller ens det er i hele munden.

Nu kan du synke og blive en med det og forblive i stilhed et øjeblik, nyde lyksalighed indefra.

Mål: Lær selvkontrol og at nyde uanset hvad vi gør. 

Læs vores andre indlæg